Νίκη των πολιτών: Έργα κυρίως της θητείας μας στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 της Περιφέρειας
Κοινωνία

Νίκη των πολιτών: Έργα κυρίως της θητείας μας στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 της Περιφέρειας

Στα έργα που βρίσκονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2022 της Περιφέρειας Αττικής αναφέρεται η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, η οποία σημειώνει εκείνα που έγιναν επί της θητείας της.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2022 της Περιφέρειας Αττικής περιλαμβάνει δύο κατ’ εξοχήν έργα της θητείας μας:

  1. Το δημαρχείο, το μεγαλύτερο οικονομικά έργο της θητείας μας που εντάχθηκε χρηματοδοτικά στα έργα της Περιφέρειας το 2017 μετά από μεγάλες προσπάθειες μας, δημοπρατήθηκε το 2018 και προχωρούν οι εργασίες (με μελέτες που έγιναν από προηγούμενες δημοτικές αρχές). Σημειώνουμε εδώ, ως απάντηση στο επιχείρημα του δημάρχου, Β. Ζορμπά, περί επιτυχίας του να μην απενταχθεί το Δημαρχείο, ότι κανένα έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής δεν απεντάχθηκε από την σημερινή.
  2. Το έργο “Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια”. Πετύχαμε τη χρηματοδότηση και δημοπράτηση του, ξεκίνησε στη δημαρχιακή μας θητεία και έχει ολοκληρωθεί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δυο έργα που ωρίμασαν στη θητεία μας:

  1. Το έργο “επέκταση δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή Πευκάκια” που παραδώσαμε την μελέτη, είχαμε χρηματοδότηση και δημοπρατήθηκε το 2021.
  2. Το έργο “Δημοτικός Παιδικός σταθμός” στο οικ. τετράγωνο 328 στα Πευκάκια, που επίσης παραδώσαμε την μελέτη, είχαμε χρηματοδότηση και δημοπρατήθηκε επίσης το 2021.

Κατά συνέπεια, τα έργα που εντάσσονται από τη δημοτική αρχή είναι:

  1. Το έργο Μεσοπρόθεσμης Ωρίμανσης για την “κατασκευή αγωγών ομβρίων”.
  2. Το έργο Μακροπρόθεσμης Ωρίμανσης, “ανάπλαση πλατείας Αγίου Ιωάννου”. Ειδικά για αυτό το έργο υπενθυμίζουμε ότι το είχαμε δημοπρατήσει, ήταν έτοιμος ο εργολάβος να ξεκινήσει και θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αν δεν το ακύρωνε εγκληματικά ο Β. Ζορμπάς.

Τέλος, περιλαμβάνει κωδικό “Αποπεράτωσης Δημοτικού Κολυμβητηρίου” με προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ (1.000 ευρώ για το 2022) που είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα απαιτηθούν και είναι σε στάδιο μελετών με τελείως απρόβλεπτη διαδικασία υλοποίησης.

Όλα αυτά γράφονται για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να γνωρίζουμε που βαδίζει ο Δήμος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet