Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Πλήρης αποτυχία Ζορμπά για το δάνειο απαλλοτρίωσης του «Μακρή»
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Πλήρης αποτυχία Ζορμπά για το δάνειο απαλλοτρίωσης του «Μακρή»

Για «αρνητικό αποτέλεμα» σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση δανειοδότησης από την Eurobank για την απαλλοτρίωση του χώρου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή στην Αγία Παρασκευή κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών.

Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος σημειώνει ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος κι εκφράζει την ευχή να μην χαθεί στο τέλος και ο ίδιος ο χώρος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Όταν πολλοί και πολλές ρωτούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κ. Ζορμπά για το δάνειο από την τράπεζα Eurobank, δάνειο απαραίτητο για την απαλλοτρίωση του χώρου των πρ. Εκπαιδευτηρίων «Μακρή», ήταν πάντα καθησυχαστικός και συχνά θυμωμένος.

Δύο χρόνια πέρασαν, με συνεχείς παρεμβάσεις μας, όπως και αντίστοιχες της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, και το αποτέλεσμα ήρθε σήμερα και είναι αρνητικό.

Εντυπωσιάζει, μάλιστα, το γεγονός ότι η απάντηση της Τράπεζας περιέχει ακριβώς όσες παρατηρήσεις μάς είχε η ίδια στείλει προ 17μήνου! Γιατί χάθηκαν τόσοι μήνες;

Αποτυχία πλήρης που έχει ονοματεπώνυμο!

Ζητήσαμε, σε ειδική συνέντευξη Τύπου, να τροποποιήσει την απόφαση και να απευθυνθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε άλλη Τράπεζα.

Τώρα, που διαψεύστηκαν οικτρά οι ενέργειές του και οι κατά καιρούς δηλώσεις του, ζητάει σύσκεψη.

Καταγγέλλουμε σε όλη τη σχολική κοινότητα τον κ. Ζορμπά.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τις ενέργειές του.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χαθεί στο τέλος ο χώρος των πρ. Εκπαιδευτηρίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet