Νίκη των Πολιτών: Η αντιπολίτευση πέτυχε να κρατήσει σταθερά τα δημοτικά τέλη στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Η αντιπολίτευση πέτυχε να κρατήσει σταθερά τα δημοτικά τέλη στην Αγία Παρασκευή

Η σταθερή απαίτηση των παρατάξεων Νίκη των Πολιτών, Νέα Αρχή, Αλλάζουμε και Μια γενιά μπροστά υποχρέωσε τη δημοτική αρχή σε αναδίπλωση» σημειώνει η δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, αναφορικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κρατήσει σταθερά τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τα σπίτια και να τα μειώσει 20% στα καταστήματα.

«Με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και με ψεύδη κατά της μεγάλης πλειοψηφίας των καταστηματαρχών της Αγίας Παρασκευής, ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς υποχώρησε στην πρόταση των 4 παρατάξεων» αναφέρει η Νίκη των Πολιτών και προσθέτει:

«Είναι ο ίδιος που επεδίωξε πριν έναν μήνα να κάνει αύξηση στα τέλη σε σπίτια και καταστήματα. Ο ίδιος που έχει κάνει τον Δήμο Αγίας Παρασκευής τη χειρότερη πόλη στην καθαριότητα σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Τέλος, μετά την καταγγελία μας για καταχρηστική και παράνομη απόκρυψη μεγάλου ποσού επιχορηγήσεων ύψους 883.000 ευρώ του υπουργείου Εσωτερικών, αναγκάστηκε να τα περιλάβει στα έσοδα του Δήμου.

ΥΓ1:  Υπενθυμίζουμε ότι με τις μειώσεις που έγιναν στη δημαρχία Ι. Σταθόπουλου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στην ομάδα με τα χαμηλότερα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε όλη την Αττική.

ΥΓ2:  Το πρόβλημα με τα κλαδιά δείχνει την αποτυχία και ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής Ζορμπά. Έτσι σκοπεύουν να αφήσουν την πόλη τα Χριστούγεννα;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet