Νίκη των Πολιτών: Λειτουργούμε υπερκομματικά – Κάναμε πολλά έργα στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Λειτουργούμε υπερκομματικά – Κάναμε πολλά έργα στην Αγία Παρασκευή

Με εισήγηση του επικεφαλής και τέως δημάρχου Γ. Σταθόπουλου έγιναν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνελεύσεις της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η παράταξη, η ίδια αποτελείται «από πολίτες όλου του δημοκρατικού φάσματος, στη βάση αρχών, διευρύνεται συνεχώς με ένταξη πολλών νέων μελών και ήταν στο τιμόνι του Δήμου από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2019».

Στην εισήγησή του ο Γιάννης Σταθόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Λειτουργήσαμε ανεξάρτητα και υπερκομματικά και ασκήσαμε τα καθήκοντα μας μέσα σε πνεύμα συνεργασίας με φορείς και συλλόγους.

Η δημαρχιακή μας θητεία έλυσε πολλά από τα χρόνια προβλήματα της πόλης (δημαρχείο, απόκτηση Ιόλα, ολοκλήρωση και λειτουργία Επαγγελματικού Λυκείου – πρ. Μπαρμπίκα, πεζοδρόμηση και ανάπλαση κεντρικής πλατείας, αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων, αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας με κορυφαίο την ενοικίαση του Γιαβάσειου κληροδοτήματος, νέο νηπιαγωγείο, ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους, αναπλάσεις όλων των σχολικών προαυλίων, ανακατασκευή αθλητικών χώρων πάρκου “Στ. Κώτσης”, νέα παιδική χαρά κ.α.) όπως και αρκετά άλλα (ασφαλτοστρώσεις, νέες δράσεις στην καθαριότητα – ανακύκλωση με υπόγειους κάδους και γωνιές ανακύκλωσης, πρωτοποριακά προγράμματα και δράσεις στους παιδικούς σταθμούς, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον ΠΑΟΔΑΠ, πολιτιστικό έργο μεγάλης εμβέλειας, ανακατασκευές πολλών πεζοδρομίων, πολλά έργα στους αθλητικούς χώρους κ.α.). Ισχυριζόμαστε επίσης, ότι φέραμε νέο ήθος και ύφος στην άσκηση των καθηκόντων μας ως δημοτική αρχή με ιδιαίτερη αγάπη και έγνοια για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet