Νίκη των Πολιτών: Να μην κλείσει ο Ζορπάς τον παιδικό σταθμό στην Τρωάδος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Να μην κλείσει ο Ζορπάς τον παιδικό σταθμό στην Τρωάδος

Στο θέμα του επικείμενου κλεισίματος του παιδικού σταθμού στην οδό Τρωάδος στην Αγία Παρασκευή παρεμβαίνει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, καταγγέλλοντας την «απαράδεκτη», όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση της δημοτικής αρχής του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση η δημοτική αρχή Ζορμπά έφερε, αιφνίδια και ακατανόητα, εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών σταθμών για να διακόψει τη μίσθωση μονοκατοικίας, στην οδό Τρωάδος, όπου λειτουργεί ο Ζ’ Παιδικός Σταθμός του Δήμου μας.

Ο παιδικός σταθμός έχει δυναμικότητα περίπου 70 παιδιών, ξεκίνησε τη λειτουργία του επί δημοτικής αρχής Α. Σιδέρη και η απόφαση Ζορμπά δεν ήταν γνωστή ούτε στους εργαζομένους του.

Η αιφνίδια ενέργεια να κλείσουν παιδικό σταθμό, με επίκληση ασυνέπεια του ιδιοκτήτη, προκαλεί μεγάλη έκπληξη διότι δεν έχουν, ακόμη, ξεκινήσει οι αιτήσεις γονέων για φιλοξενία παιδιών τον επόμενο χρόνο!

Έτσι, ουδείς γνωρίζει πόσα παιδιά θα χρειαστεί να φιλοξενήσουμε το 2022-23, δηλ. την πρώτη μετά το 2020 χρονιά χωρίς πανδημία.

Σημειώνουμε παράλληλα ότι ο ίδιος ο Β. Ζορμπάς επεδίωξε τρεις φορές να απολύσει δεκάδες εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών. Σε όλες τις απόπειρες υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση (και ταυτόχρονη κυβίστηση), όπως έχει πράξει κατ’ επανάληψη σε θέματα εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή απόφαση της δημοτικής αρχής Ζορμπά, που θα υποβαθμίσει τους παιδικούς σταθμούς και καλούμε όλες/ους στη συνεδρίαση της Πέμπτης 19/5, στις 6μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet