Νίκη των Πολιτών: Ο Β. Ζορμπάς κλείνει παιδικό σταθμό και δεν ντρέπεται
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Ο Β. Ζορμπάς κλείνει παιδικό σταθμό και δεν ντρέπεται

Ότι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς «επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το θέμα του παιδικού σταθμού στην οδό Τρωάδος» αναφέρει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Κλείνει παιδικό σταθμό και δεν ντρέπεται», η παράταξη αναφέρει: «Ο Β. Ζορμπάς με ανακοίνωσή του, μνημείο ψεύδους και λάσπης, για το θέμα του παιδικού σταθμού που έκλεισε ο ίδιος: Επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με τα ονόματα των επικεφαλής (Σταθόπουλος, Οικονόμου, Μυλωνάκης). Αποφεύγει να κριτικάρει τις υπόλοιπες τρεις παρατάξεις (Λαϊκή Συσπείρωση-Μία Γενιά Μπροστά και Φυσάει Κόντρα) παρά το ότι τον κατήγγειλαν και αυτές.

Προσπαθεί να δικαιολογηθεί με ψέματα για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού. Κάνουμε γνωστό ότι,ο ίδιος έχει, επίσης, κλείσει δύο Δημοτικά ιατρεία (το τρίτο που απέμεινε δεν λειτουργεί) και ένα ΚΕΠ. Χωρίς ντροπή ρίχνει τις ευθύνες στους προηγούμενους παρότι ο ίδιος αποφάσισε το κλείσιμο τους σταθμού, χωρίς να συγκαλέσει στοιχειωδώς ούτε μια σύσκεψη και χωρίς να ζητήσει γνώμες.

Στην πραγματικότητα έχει το απύθμενο θράσος να λέει ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα του Δήμου. Έβαλε υποψηφιότητα και δεν γνώριζε τις δυσκολίες. Πόσο αθώος. Τα περίμενε όλα λυμένα ο Ζορμπάς.

Η πλήρης απουσία πολιτικού θάρρους και ευθύνης που τον χαρακτηρίζουν, μαζί με τη μεγάλη του ανικανότητα στη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν προηγούμενο. Δυστυχώς για τον ίδιο η πόλη το ξέρει και διαμαρτύρεται σύσσωμη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet