Νίκη των Πολιτών: Ψεύδη και ύβρεις του Β. Ζορμπά κατά των εργαζομένων στην Καθαριότητα
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Ψεύδη και ύβρεις του Β. Ζορμπά κατά των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Σύμφωνα με τη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, οι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου έγιναν μάρτυρες αήθους επίθεσης, με ψεύδη και λασπολογίες κατά των εργαζομένων της Καθαριότητας, εκ μέρους του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλου, αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Σωματείο Καθαριότητας κάνει κινητοποίηση για πληρωμή υπερωριών, νυχτερινών και μέσων ατομικής προστασίας, ενώ προσθέτει πως είναι η πρώτη φορά που δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής ομιλεί δημόσια με απρέπεια κατά εργαζομένων που λίγο καιρό πριν εχειροκροτούντο για τη δουλειά τους εν μέσω πανδημίας.

Στη συνέχεια της σχετική ανακοίνωσης η Νίκη των Πολιτών σημειώνει ότι είναι πρώτη φορά που δήμαρχος αρνείται συνάντηση με το σωματείο, συμπληρώνοντας:

«Είναι πρώτη φορά που δήμαρχος φτιάχνει “κλίκες” και την ίδια στιγμή κατηγορεί για “ταβάνια” νυχτερινών ωρών και υπερωριών, “ταβάνια” όπου φιγουράρει ο οδηγός του! Η εικόνα της πόλης μας, πάρα την πρόσληψη επιπλέον συμβασιούχων, δεν τιμά κανέναν.

»Άμεση συνάντηση με τους εργαζομένους, απόδοση των ωρών που εργάσθηκαν, χορήγηση των μέσων ατομικής προστασίας (που και στην πρώτη του θητεία δεν χορηγήθηκαν), υγειονομικές βελτιώσεις και αποκατάσταση των εξαιρετικά κακών σχέσεων είναι η λύση. Και βέβαια επιστροφή στο νυκτερινό ωράριο εργασίας της Καθαριότητας, αφού η περισυλλογή στη διάρκεια της μέρας έχει αποτύχει όπου επιχειρήθηκε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet