Να αξιοποιήσει τη «μεγάλη ακίνητη περιουσία» του Δήμου Αγ. Παρασκευής καλεί τη διοίκηση ο Φ. Αλεξόπουλος
Κοινωνία

Να αξιοποιήσει τη «μεγάλη ακίνητη περιουσία» του Δήμου Αγ. Παρασκευής καλεί τη διοίκηση ο Φ. Αλεξόπουλος

Τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τη δημοτική αρχή, καλεί ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη» προκειμένου να συστήσουν διαπαραταξιακή επιτροπή «για την αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του Δήμου, με σκοπό και στόχο τη διάθεσή της στην παραγωγική λειτουργία του».

«Δεν είναι δυνατόν, εν έτη 2020, κτήρια να παραμένουν εκτός παραγωγικής λειτουργίας και να μην συμμετέχουν ως παραγωγικοί συντελεστές για όφελος των δημοτών, αλλά και της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου μας» τονίζει ο κ. Φώτης Αλεξόπουλος και προσθέτει:

«Κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου μας θα φιλοξενούνται πλέον σε ιδιόκτητα κτήρια και εγκαταστάσεις και θα δημιουργήσουν μεγάλο οικονομικό όφελος, αφού ο Δήμος θα γλιτώνει χιλιάδες ευρώ ετησίως από ενοίκια που καταβάλει σε ιδιώτες».

Σημ.: Το ακίνητο που εικονίζεται στις φωτογραφίες, «μεγάλης χρηματικής αξίας» σύμφωνα με τον κ. Αλεξόπουλο, δωρίστηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από τον αείμνηστο κ. Κουτσούκο και βρίσκεται επί της οδού Ευριπίδου στο Κοντόπευκο. Για τον λόγο αυτό, ο κ. Αλεξόπουλος ζητεί από το Δημοτικό συμβούλιο να δώσει το όνομα του δωρητή στην οδό Ευριπίδου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet