ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΑΡΓΩ: Εκδήλωση για τους νέους εθισμούς
Κοινωνία

ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΑΡΓΩ: Εκδήλωση για τους νέους εθισμούς

Κοινή εκδήλωση από τη δημοτική παράταξη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής και νέο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής τον Γιάννη Σταθόπουλο, και από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΑΡΓΩ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουνίου με θέμα «Εξαρτήσεις, ναρκωτικά και νέοι εθισμοί: Internet και τζόγος».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ των Πολιτών» και του «ΑΡΓΩ»

Έγινε την Τρίτη 24/6 με επιτυχία η εκδήλωση της «ΝΙΚΗΣ των Πολιτών» σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» (Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Παπάγου – Χολαργού) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.

«Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να συζητήσουμε για τις εξαρτήσεις» είπε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Σταθόπουλος, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής από 1ης Σεπτεμβρίου «αλλά παράλληλα να αναδείξουμε τη δράση και τη σημασία του “ΑΡΓΩ” ενός σπουδαίου Κέντρου Πρόληψης που παράγει μεγάλο έργο από 15ετίας όταν και ιδρύθηκε».

Με συντονίστρια τη φιλόλογο Γεωργία Πίσπα και ομιλητή τον επιστημονικό διευθυντή του «ΑΡΓΩ» Χάρη Καραμπέτσο, ψυχίατρο παιδιών και εφήβων που ανέπτυξε το θέμα «Εξαρτήσεις, ναρκωτικά και νέοι εθισμοί: Internet και τζόγος», ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με συμμετοχή πολλών παρευρισκόμενων έως αργά.

Σημειώνουμε ότι το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας, βρίσκεται στα σύνορα Αγίας Παρασκευής και Χολαργού στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 52, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, Τηλ. 210 6561466 και 210 6520505.

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Aγίας Παρασκευής»

07/07/14

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet