ΝΙΚΗ: Τρίτη στάση… Πευκάκια
Κοινωνία

ΝΙΚΗ: Τρίτη στάση… Πευκάκια

Πραγματοποιήθηε την Κυριακή 23 Μαρτίου, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στα Πευκάκια, η 3η κατά σειρά γειτονιών εκδήλωση της ανεξάρτητης δημοτικής Κίνησης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, με τίτλο «Ακούμε την άποψή σας: Συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας». Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Στη γεμάτη κόσμο αίθουσα, μετά την εισήγηση του Γιάννη Σταθόπουλου και με προεδρείο την Έλενα Βαρδιαλά, τον Παν. Παναγάκο και τον Τάσο Κρομμύδα, έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής. Ιδιαίτερα εύστοχη τοποθέτηση έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Στέφανο Μπακογιάννη που παρουσίασε τα προβλήματα στα Πευκάκια (Παιδική χαρά Ησιόδου, απώλεια έργου για αγωγούς ομβρίων στις οδούς Παπανδρέου, Λ. Ακρίτα και Επαμεινώνδα, καθαριότητα, ανάγκη ασφαλτοστρώσεων και διανοίξεων οδών, λειτουργία φωτεινού σηματοδότη στις οδούς Κλεισθένους – Σόλωνος – Περικλέους, έργο που φαίνεται να προχωρά, Βρεφονηπιακός Σταθμός οδού Αγ. Βασιλείου, εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης για αποτροπή διαμπερούς κυκλοφορίας, κατασκευή 6ου Γυμνασίου στην οδό Αγελάου, σχέδιο για κατασκευή Αθλητικού κέντρου, έργα μικρού κόστους, λακκούβες, φωτισμός κ.ά.). Διάχυτη ήταν η άποψη ότι η δημοτική αρχή ελάχιστα έπραξε στην περιοχή, παρά το ότι εισπράχθηκαν αρκετά χρήματα από την Πράξη Εφαρμογής τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνουμε την παρουσία μεταξύ άλλων των δημοτικών αυμβούλων Γερ. Βλάχου, Γιάννη Σιδέρη και Μαργαρίτας Καβρουδάκη–Δημητρίου, για την οποία ο Γιάννης Σταθόπουλος έκανε ειδική αναφορά, των πρ. δημοτικών συμβούλων Σωτ. Παπαμιχαήλ και Ν. Αργυριάδη, του πρ. προέδρου του Συλλόγου Μιχ. Μιχαηλίδη, και της γραμματέας Κ. Παπουτσή, όπως και το ότι είχε προηγηθεί προ δεκαημέρου ειδική συνάντηση του Συλλόγου με τη «ΝΙΚΗ των Πολιτών».

Η επόμενη εκδήλωση-συζήτηση με κατοίκους θα γίνει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Αρτέμωνος και Παπαρηγοπούλου) την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 11 π.μ. και θα αφορά την περιοχή του Παράδεισου Αγίας Παρασκευής.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet