Ξεκίνησε η φύλαξη παιδικών χαρών στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ξεκίνησε η φύλαξη παιδικών χαρών στην Αγία Παρασκευή

“Η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής, με συνεχή και συστηματική προσπάθεια, υλοποιεί τα απαραίτητα έργα που αλλάζουν ριζικά την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των παιδικών χαρών”, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημερώνει ο Δήμος, στη διάρκεια του τρέχοντος έτους ανακατασκευάστηκαν και πιστοποιηθήκαν εννέα παιδικές χαρές, ενώ ακολουθούν άμεσα άλλες τρεις και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 οι τελευταίες τρεις.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι δυστυχώς κάποιοι προβαίνουν σε βανδαλισμούς ή, ακόμα, όσο κι αν αυτό εκπλήσσει, και σε δολιοφθορές (π.χ. κούνια νηπίων στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας). Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική Αρχή δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει τις παιδικές χαρές της Αγίας Παρασκευής, ώστε να διατηρηθούν όμορφες και ασφαλείς για τα παιδιά, οπότε και ανέθεσε στις αρχές Νοεμβρίου τη φύλαξή τους σε ειδική εταιρεία.

Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν στην προστασία των συγκεκριμένων χώρων, ειδοποιώντας άμεσα τον Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet