Ξεκινά στις 5/4 η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ξεκινά στις 5/4 η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία και με την Ένωση Συλλόγων Γονέων διοργανώνει τη 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας, η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 5.30 στο ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17). Όλες οι δράσεις και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 5-8, 12-14 και 19-21 Απριλίου στο ΕΠΑΛ, στο 2ο Γυμνάσιο και στο Συγκρότημα Ειδικών Σχολείων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 17ο Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, την ενσυναίσθηση, την ομαδική συνύπαρξη, αξίες και έννοιες που θα αποτυπωθούν καλλιτεχνικά από τους μαθητές των σχολείων, μέσα από τις θεατρικές τους ομάδες, χορευτικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις αλλά και τις χορωδίες των σχολείων.

Η φετινή συμμετοχή των σχολείων είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τη θερμή στήριξη και συνδρομή των συλλόγων γονέων και των εκπαιδευτικών.

Τη διοργάνωση συντονίζουν ο αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Κωνσταντίνος Γουργούλης και το τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν το μαθητικό φεστιβάλ και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet