Ξεκινά τις επόμενες μέρες η ανάπλαση της πλατείας Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ξεκινά τις επόμενες μέρες η ανάπλαση της πλατείας Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή

Υπεγράφη την Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2023 μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την εκτέλεση έργου με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 956.927,05 ευρώ, ενώ η αποπεράτωσή του υπολογίζεται εντός των επόμενων εννέα μηνών.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει ένα ακόμα σπουδαίο έργο στην πόλη μας. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την Αγία Παρασκευή.

Η πολύπαθη πλατεία του Άη Γιάννη θα αλλάξει ριζικά μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να μπορούν να τη ζήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί θα πραγματοποιηθούν εργασίες ως προς την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή της, έτσι ώστε να γίνει πιο φιλική προς τους χρήστες και το περιβάλλον, αλλά και απόλυτα λειτουργική για τους συμπολίτες μας με προβλήματα αναπηρίας. Επιπλέον, θα προχωρήσουμε και στην ενεργειακή αναβάθμισή της, ενώ θα δημιουργηθεί και δεύτερη παιδική χαρά. Η μία θα είναι για παιδιά έως 7 ετών και η δεύτερη για παιδιά από 5 έως 12 ετών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet