Οδηγίες για την κατάθεση voucher ΕΣΠΑ 2021-2022 στους ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Οδηγίες για την κατάθεση voucher ΕΣΠΑ 2021-2022 στους ΠΑΙΣΔΑΠ

Η διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) ενημερώνει το κοινό για την έναρξη καταθέσεων Voucher ΕΣΠΑ, για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., για τις ωφελούμενες μητέρες της δράσης.

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει:

  1. Να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί, από την ειδικό εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς ΤAXISNET).
  2. Να καταθέσουν, από Παρασκευή 20/8/2021, μέχρι και 10/9/2021, από τις 8:00 έως και τις 15:00, τα voucher τους στα γραφεία των ΠΑΙΣΔΑΠ, στη διεύθυνση Λεωφ. Μεσογείων 405.

Κάθε voucher θα κατατίθεται από την ωφελούμενη μητέρα σε δύο αντίγραφα με την επίδειξη της ταυτότητάς της, επάνω στα οποία θα αναγράφονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο μητέρας.
  • Διεύθυνση κατοικίας.
  • Ταχυδρομικός κώδικας.
  • Σταθμός επιλογής.
  • Τηλέφωνο.
  • Ημερομηνία κατάθεσης.
  • Υπογραφή ωφελούμενης.

Σε περίπτωση που κάποια ωφελούμενη μητέρα δεν είναι σε θέση να καταθέσει η ίδια τα voucher της, υπάρχει η δυνατότητα αυτά να κατατεθούν από άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση από την ίδια και αντίγραφο της ταυτότητάς της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 47/2021 απόφαση του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής η αποδοχή των voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς θα πραγματοποιείται βάσει των εξής κριτηρίων:

  • Προτεραιότητα σε κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
  • Προτεραιότητα βάσει της σειράς προσέλευσης των γονέων στα γραφεία της Διοίκησης για κατάθεση του voucher.

Σχετικά με την προσέλευση στα γραφεία των ΠΑΙΣΔΑΠ η διοίκηση ενημερώνει ότι θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης της Covid-19.

Το Δ.Σ. επισημαίνει ότι η υπογραφή των αντίστοιχων συμβάσεων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τις ωφελούμενες στα γραφεία των ΠΑΙΣΔΑΠ, κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής, στη διεύθυνση Μεσογείων 405 και στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 6391703.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet