Οι Αλλάζουμε γιόρτασαν τα 4 χρόνια δράσης τους στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι Αλλάζουμε γιόρτασαν τα 4 χρόνια δράσης τους στην Αγία Παρασκευή

Μπορεί να απουσίασε ο επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης, καθώς «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν στέρησε σε τίποτα το κέφι, τη χαρά και τη ζωντάνια που επικράτησε στο πάρτι των μελών και των φίλων της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι συναντήθηκαν το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Fouzer για να γιορτάσουν τα 4 χρόνια «από τη δημιουργία της πιο πολυσυλλεκτικής, ανανεωτικής και ανατρεπτικής παράταξης της πόλης», όπως αναφέρουν.

Μαζί με τον επικεφαλής των Αλλάζουμε τη βραδιά έχασε -επίσης λόγω κορωνοϊού- ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, αλλά όχι και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη και Πέτρος Διακογιάννης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη ζωντανή μουσική που συνόδευσε τη διασκέδασή τους.

Εξάλλου, «η βραδιά δεν είναι για πολιτικούς λόγους, είναι μία βραδιά χαράς και διασκέδασης», όπως είπε στην παρέμβασή του ο Γιάννης Μυλωνάκης, μέσω διαδικτύου από το σπίτι του, αφήνοντας ωστόσο και το πολιτικό του μήνυμα.

«Με χαροποιεί το γεγονός ότι καταφέραμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να γιορτάσουμε τα 4 χρόνια Αλλάζουμε. 4 χρόνια τα οποία ήταν πολύ γεμάτα ακόμα και μέσα στην περίοδο της πανδημίας, με σημαντικές παρεμβάσεις. 4 χρόνια τα οποία έδειξαν στην πόλη της Αγίας Παρασκευής ότι υπάρχει και εναλλακτικός δρόμος, πως το νέο είναι εδώ, ξεπερνώντας τις αντιλήψεις του χθες και γίνεται σιγά σιγά ολοένα πιο αποδεκτό από τους πολίτες αυτής της πόλης», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης Αλλάζουμε, προσθέτοντας:

«Θέλω να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο τα προηγούμενα 4 χρόνια, αλλά και τα επόμενα 14 χρόνια οι Αλλάζουμε κάθε μέρα θα αποκτούν γερούς δεσμούς με την κοινωνία, θα γίνονται πιο δυνατοί και θα βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους να προσεγγίζουν τα θέματα που αφορούν την πόλη, πάντα με ολοκληρωμένες προτάσεις και νηφάλιο λόγο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet