Οι προτάσεις της δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι προτάσεις της δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4»

Η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει τις προτάσεις της για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4» με αντικείμενο «ΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του Δήμου απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις για να συμμετάσχουν στην επεξεργασία των προτάσεών της και να καταθέσουν τυχόν δικές τους προτάσεις, για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4», προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν όλες με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο καλό της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 1/3/2021, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, κ. Μιλτιάδης Κύρκος, παρουσίασε την Υφιστάμενη Κατάσταση του Δήμου στο υπόψιν πεδίο της πρόσκλησης, ενώ έκανε και εκτενή αναφορά στο επικαιροποιημένο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου. Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Ελένη Δάβαρη, παρουσίασε αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια τις προτάσεις της δημοτικής αρχής, επισημαίνει η διοίκηση.

Παρόντες ήταν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι ενημερώθηκαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, προ της τελικής υποβολής των προτάσεων του Δήμου, αναφέρει η δημοτική αρχή. 

Οι προτάσεις της δημοτικής αρχής για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4» βρίσκονται στην διάθεση όλων των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet