Οι 3 προτάσεις της παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά για την πλατεία Άη Γιάννη
Κοινωνία

Οι 3 προτάσεις της παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά για την πλατεία Άη Γιάννη

Τρεις προτάσεις για το πολυσυζητημένο θέμα της πλατεία Άη Γιάννη καταθέτει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης λέει ότι ο δήμαρχος πρότεινε τα αυτονόητα (σ.σ.: σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων), «δηλαδή να απευθυνθούμε στην αστυνομία για αστυνόμευση της παραβατικότητας, καθώς και διενέργειας αλκοτέστ, δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», προσθέτοντας ότι τις επόμενες μέρες βγήκε στα Μέσα και δήλωσε ότι οι παρατάξεις δεν έκαναν προτάσεις, κάτι που όπως τονίζει είναι «ψέμματα».

Η παράταξή του, όπως υποστηρίζει ο κ. Μουστόγιαννης, προτείνει συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες και δημοσιοποιεί «για να μάθουν οι πολίτες ότι έχουμε σταθερή άποψη αλλά και λύσεις για τα προβλήματα».

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της παράταξης Μια Γενιά Μπροστά προτείνει:

  1. Να προχωρήσει ο Δήμος στην ανάπλαση «Σταθόπουλου» της πλατείας Αγίου Ιωάννου και όχι σε συντήρηση και ανακαίνιση.
  2. Να υπογραφεί από όλους τους επικεφαλής παρατάξεων έγγραφο προς το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής για αστυνόμευση, αλκοτέστ κ.λπ.
  3. Να προταθεί από τον Δήμο στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής να στηρίξει οικονομικά την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννη.

«Η παράταξη μας σταθερά συνεχίζει να ασκεί σοβαρή αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας την κοινωνία και τους πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet