Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή

Με τη μαζική συμμετοχή μαθητών δημοτικών και γυμνασίων από σχολεία της Αγίας Παρασκευής ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αθλητικό τουρνουά μπάσκετ, ποδοσφαίρου και σκακιού, που διοργάνωσε το Σάββατο 25, την Κυριακή 26 και την Τρίτη 28 Μαΐου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Η τριήμερη αθλητική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 17ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και με τη στήριξη της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όλοι οι μαθητές συμμετείχαν με θέρμη στους αγώνες και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει και είναι η ασπίδα μας απέναντι στη βία.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης παρακολούθησε τους αγώνες, απένειμε μετάλλια στους μαθητές που διακρίθηκαν και συνεχάρη όλα τα παιδιά, επισημαίνοντας πως η αξία της συμμετοχής είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της νίκης.

Σε δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είχα τη χαρά μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου, να καμαρώσουμε σε αυτό το τριήμερο αθλητικό φεστιβάλ, μαθητές μας από πολλά σχολεία της πόλης μας οι οποίοι συμμετείχαν με όρεξη και κέφι στους αγώνες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και σκάκι που διοργανώθηκαν. Έτσι έκλεισε πολύ όμορφα η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στην ενσυναίσθηση, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Τα παιδιά μέσα από τις ευφάνταστες δημιουργίες τους μας δίδαξαν πως το κλειδί για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος, το κρατάμε μόνο εμείς. Οφείλουμε λοιπόν να τους παραδώσουμε μία καλύτερη κοινωνία, πιο δίκαιη, πιο ισότιμη, πιο ειρηνική.

Με την ευκαιρία αυτής της διοργάνωσης και αφού ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων, τους γονείς αλλά και την Ένωση Γονέων για τη στήριξη του φεστιβάλ επί 17 συνεχή χρόνια, θέλω να διαμηνύσω σε όλους πως στόχος μας είναι να γίνει η πόλη μας, η Αγία Παρασκευή, ένα φυτώριο αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε και σχεδιάζουμε την υλοποίηση δράσεων που μόνο στόχο έχουν να προσφέρουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet