Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής σε εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής σε εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας

Τις δομές Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής περιέγραψε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος σε εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, στη Helexpo, στο Μαρούσι.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο απολογισμός του προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας».

Μετά τις ομιλίες του προέδρου του ΕΔΔΥΠΠΥ, δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη και του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ακολούθησαν χαιρετισμοί των δημάρχων.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, στον χαιρετισμό του, περιέγραψε πέραν των δομών Υγείας του Δήμου και τη νέα δομή του ΚΕΠ Υγείας, με στοιχεία τού μέχρι τώρα απολογισμού τους και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ένταξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην αρχική ομάδα που απετέλεσε το ΕΔΔΥΠΠΥ.

Ακολούθησαν ομιλίες του γενικού διευθυντή του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρη Παπασπυρόπουλου και του Αγιοπαρασκευιώτη ακτινολόγου Γεωργίου Κορμά, επιστημονικού υπεύθυνου των ΚΕΠ Υγείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet