Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πρόγραμμα «Οδυσσέας»
Κοινωνία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πρόγραμμα «Οδυσσέας»

Στο Πρόγραμμα «Οδυσσέας» του υπουργείου Παιδείας το οποίο αφορά σε μαθήματα εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα και ιστορία έχει ενταχθεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Προκειμένου να ενισχυθεί η κοινωνική ένταξη των κατοίκων-πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπηκόων Τρίτων Χωρών που διαμένουν μόνιμα στην στην πόλη μας, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εξασφάλισε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Οδυσσέας» του υπουργείου Παιδείας το οποίο αφορά σε μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Ιστορίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 16 ετών και άνω και έχει ως σκοπό την απόκτηση γλωσσικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση διαπολιτισμικών ικανοτήτων των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 8 Σεπτεμβρίου καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο τηλέφωνο 210 6081604.

Χώρος εκπαίδευσης: 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, Υακίνθου 25.

Για το ΚΔΒΜ

Δημήτρης Γκούβης
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας

Δέσποινα Σακέλλη
Υπεύθυνη Οργάνωσης

Επικοινωνία: Βίκυ Κυριαζή, υπεύθυνη Εκπαίδευσης Βορείου Τομέα Αθηνών, τηλ.: 697 1947920, e-mail: voreios [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet