Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τίμησε τους ήρωες του ’21
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τίμησε τους ήρωες του ’21

Υπό την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάστηκε στην Αγία Παρασκευή η ιστορική επέτειος της συμπλήρωσης των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, χωρίς παρελάσεις και χωρίς την παρουσία του κόσμου, η πολιτική ηγεσία του Δήμου, προεξέχοντος του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, τίμησε τους ήρωες του 1821 που θυσίασαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του έθνους.

Ο δήμαρχος έδωσε το «παρών» στην δοξολογία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως, μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Έυπρεπεία Καψοκεφάλου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ηρώων της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Στεφάνι κατέθεσε, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και επικοινωνιών, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με τη Φιλαρμονική του Δήμου να δίνει τη δική της εορταστική νότα, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, επισημαίνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet