Ο Πολυχώρος Γυναικών έλαβε σάρκα και οστά
Κοινωνία

Ο Πολυχώρος Γυναικών έλαβε σάρκα και οστά

Μια νέα, πρωτοποριακή κοινωνική δομή του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», άνοιξε και επίσημα τις πύλες της με την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα μοντέρνο, καλαίσθητο και λειτουργικό, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια χώρο. Στόχος του να αποτελέσει πεδίο συνάντησης, επιμόρφωσης, δραστηριοτήτων, ψυχαγωγίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των γυναικών της Αγίας Παρασκευής. Την τελετή εγκαινίων τέλεσε ο πατέρας Κωνσταντίνος από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, εκφράζοντας την ικανοποίηση και την υπερηφάνειά του, τόνισε ότι η υλοποίηση της δράσης είναι αποτέλεσμα πολύπλευρης-ομαδικής συνεργασίας με πρόγραμμα, δημιουργικότητα και μεράκι και ευχαρίστησε την εθελόντρια κ. Μανωλοπούλου και όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για τη δημιουργία του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κόντρα στα ρευστά και δυσοίωνα μηνύματα των καιρών, εμείς δημιουργούμε μια νέα κοινωνική δομή, ένα Πολυχώρο Δραστηριοτήτων και Δημιουργίας για τις Γυναίκες της πόλης μας. Η υλοποίηση του Πολυχώρου αποτελεί μια πράξη αναγνώρισης και την αρχή ενός διαλόγου ανάμεσα στις γυναίκες και στην τοπική κοινωνία».

Παρόντες επίσης κατά την τελετή εγκαινίων η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γερασιμία Μουχτούρη, που εμπνεύστηκε την ιδέα δημιουργίας του πολυχώρου, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντακόπουλος, Κωβαίος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιαμπάς, ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγόπουλος, Ησαΐας, Παύλου, Γουργούλης, Μουστόγιαννης, η πρόεδρος Επιτροπής Αδελφοποίησης κ. Αλβέρτου, η πρόεδρος Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης κ. Μπελεχρή και το μέλος κ. Ιωαννίδου και από το Δημοκρατικό Γυναικείο Σύλλογο Αγ. Παρασκευής-Μέλος ΟΓΕ η κ. Αποστολοπούλου, η οποία απηύθηνε και χαιρετισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet