Παραδόθηκε στον Δήμο Φαρκαδώνας η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Παραδόθηκε στον Δήμο Φαρκαδώνας η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε δράση μέσω της οποίας συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την απόλυτη καταστροφή από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας. Πολίτες όλων των ηλικιών προσέφεραν τη βοήθειά τους, επιδεικνύοντας τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και την αίσθηση αλληλεγγύης που τους διέπει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής τους αντιδημάρχους Κοινωνικών Υπηρεσιών, Νίκο Κωβαίο, και Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλη Σάρκουλα, ταξίδεψαν στον Δήμο Φαρκαδώνας, όπου και παρέδωσαν την ανθρωπιστική βοήθεια. Τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Κουκώνης, ο οποίος και ευχαρίστησε τόσο τους ίδιους όσο και τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, αλλά κυρίως τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που στήριξαν στην πράξη τους πληγέντες. Τους δύο αντιδημάρχους συνόδευσαν στο Δήμο Φαρκαδώνας, η αντιπρόεδρος ΣΕΔΕ, Γιάννα Αναστασιάδου, η κοινωνική λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Βασιλική Βασιλοπούλου, και οι υπάλληλοι του Δήμου Κυριάκος Κυριακόπουλος και Στέλιος Λιανός.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να πω πως η συμμετοχή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής στη δράση που διοργανώσαμε για να βοηθήσουμε τους κατοίκους της Θεσσαλίας ήταν πρωτοφανής. Αλλά δεν θα το πω. Γιατί αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος της πόλης μας επέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο με τόσο μεγάλη ένταση και με τόση μεγάλη συμμετοχή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαμε να προσφέρουμε όλη αυτή τη βοήθεια. Ελπίζω όλα αυτά τα είδη ανάγκης που συγκεντρώθηκαν και που παραδώσαμε σήμερα στον Δήμο Φαρκαδώνας να ανακουφίσουν και να βοηθήσουν έστω και λίγο όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που πληγώθηκαν τόσο βαριά από τη μανία της φύσης. Εμείς από τη μεριά μας, όπως κάνουμε πάντα, θα είμαστε πάντα στο πλευρό εκείνων που το έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet