Ποια θέματα συζητήθηκαν σε συνάντηση του Β. Ζορμπά με τη Λ. Κεφαλογιάννη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ποια θέματα συζητήθηκαν σε συνάντηση του Β. Ζορμπά με τη Λ. Κεφαλογιάννη

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, είχε στις 21/11, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, παρευρέθηκε ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος, καθώς και τεχνικά στελέχη της Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

  1. Συζητήθηκε η επικείμενη υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του νέου δημαρχιακού μεγάρου Αγίας Παρασκευής με επίβλεψη και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
  2. Συζητήθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τον παιδικό σταθμό στο Ο.Τ. 328 της πόλης, που θα εκτελεστεί από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.
  3. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και προμελέτη της Στέγασης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής.
  4. Αναλύθηκαν συνέργειες προκειμένου να αξιοποιηθούν κονδύλια χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
  5. Προτάθηκαν συνεργασίες με όμορους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής για την δημιουργία κατάλληλων και σύγχρονων χώρων για αμαξοστάσιο του Δήμου και σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμμάτων.
  6. Κατατέθηκε αίτημα για ένταξη νέου έργου στο πρόγραμμα εκτελεστών έργων της Περιφέρειας Αττικής, έτους 2021, «Ανακατασκευή οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή», όπου η αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση.

Τέλος, ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε την κ. Κεφαλογιάννη για την πορεία των εν εξελίξει έργων του Δήμου Αγίας Παρασκευής τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής (αντιπλημμυρικά στα Πευκάκια), καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet