Προσφορές από Ροταριανό Όμιλο και Ροταράκτ Αγίας Παρασκευής στο Κοινωνικό Μαγειρείο της πόλης
Κοινωνία

Προσφορές από Ροταριανό Όμιλο και Ροταράκτ Αγίας Παρασκευής στο Κοινωνικό Μαγειρείο της πόλης

Σε συνέχεια του κοινωνικού έργου και αρωγός υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας προς το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Ροταριανός Όμιλος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τον Όμιλο Ροταράκτ Αγίας Παρασκευής, που εκπροσωπεί τη νεολαία του πρώτου, προσέφερε ποσότητα τροφίμων, για την ενίσχυση των αναγκών του Μαγειρείου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διατέθηκαν πάνω από 330 κιλά τρόφιμα, 150 κιλά ρύζι, 80 κιλά όσπρια (φακές, φασόλια, ρεθύβια), 195 πακέτα με ζυμαρικά και 156 κουτιά σάλτσας ντομάτας.

Την παράδοση των τροφίμων έκαναν, εκ μέρους του Ομίλου, η π.β. διοικητής Βίκυ Πεζίρη, η π. πρόεδρος Κριστιάνε Βούλφ και ο π. πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης.

Εκ μέρους του Ροταράκτ η πρόεδρος, Μαρία Μπούμη, η αντιπρόεδρος, Άννα Μουρίκη, η γραμματέας, Ελεάννα Γεωργάκη, ο ταμίας, Νίκος Σταθάτος-Φιοραβάντη, το μέλος Δ.Σ. Ισιδώρα Χαλιμούρδα και τα μέλη Άντρι Κωνσταντίνου και η Ελευθερία Αγγελοπούλου.

Στο Κοινωνικό Μαγειρείο υποδέχθηκαν τα μέλη του Ομίλου ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Κωβαίος και η υπεύθυνη του Κοινωνικού Μαγειρείου Κοινωνική Λειτουργός Νεκταρία Ρούφη.

Η διοίκηση σημειώνει ότι σιτίζονται καθημερινά, από το Κοινωνικό Μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής, 120 συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

«Εντός των δύο επόμενων μηνών θα παραδοθούν τενεκέδες με λάδι και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά τους στο σημαντικό έργο του Κοινωνικού Μαγειρείου για την τοπική μας κοινωνία», το μήνυμα του Ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet