Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Αγ. Ιωάννου
Κοινωνία

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Αγ. Ιωάννου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, θα εφαρμοστεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίου Ιωάννου. Η προσωρινή διακοπή και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, πραγματοποιούνται στα πλαίσια της κατασκευής του έργου «Τροποποίηση Ανάπλασης και Ανάδειξης Ιστορικού Κέντρου της Πόλης».

Ακουλουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος (φρεζάρισμα, ασφαλτόστρωση), η οδός Αγίου Ιωάννου, στο τμήμα από Ε. Γιαβάση (Πλατεία Αγ. Παρασκευής) μέχρι Σχολείου, θα παραμείνει κλειστή.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου (εκτός και αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν-περίπτωση βροχόπτωσης).

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την οδό Αιγαίου Πελάγους και θα ακολουθείται η διαδρομή: Ηρώων Πολυτεχνείου – Στρ. Τόμπρα – Αχιλλέως – Αιγαίου Πελάγους – Ανθέων (ή Ελβετίας).

Τα λεωφορεία δεν θα ανεβαίνουν από την οδό Αγίου Ιωάννου.

Οι επιβάτες προς Σταθμό Νομισματοκοπείο θα πρέπει να επιβιβάζονται:

● στις γραμμές 406 και 407 από την Πλατεία Αγίου Ιωάννου (οδός Τασσοπούλου) ή

● στη γραμμή Β5 από την Πλατεία Αγίας Παρασκευής (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου).

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με την ολοκλήρωσή του οποίου θα αναβαθμιστεί τόσο η εικόνα όσο και η λειτουργικότητα της Αγίας Παρασκευής και θα βελτιωθεί σημαντικά η καθημερινή ποιότητα ζωής των δημοτών-κατοίκων και επισκεπτών της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet