Πρόσκληση σε γιατρούς να στελεχώσουν εθελοντικά τα Δημοτικά Ιατρεία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πρόσκληση σε γιατρούς να στελεχώσουν εθελοντικά τα Δημοτικά Ιατρεία

Εθελοντές γιατρούς προσκαλεί ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος για να στελεχώσουν τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί πολίτες στερούνται υπηρεσίες υγείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου: Οι επιπτώσεις της κρίσης, που βιώνει η ελληνική κοινωνία, είναι φανερές σε όλους. Ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας, στερούνται βασικά αγαθά επιβίωσης και υπηρεσίες υγείας και πρόληψης.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θεωρεί άμεση προτεραιότητα της κοινωνικής του πολιτικής την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, με δομές, μέτρα και δράσεις για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο.

Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες υγείας-πρόληψης ηλικιωμένων, παιδιών, ανέργων, πολιτών με οικονομικά προβλήματα κ.λπ. κάνουν έκκληση για εθελοντές γιατρούς με την ειδικότητα:

  1. Παθολόγου
  2. Παιδιάτρου
  3. Δερματολόγου
  4. Οφθαλμίατρου
  5. Ορθοπαιδικού
  6. Ενδροκρινολόγου
  7. Ωτορινοραλυγγολόγου
  8. Ουρολόγου.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ζωή Φωτεινού, «με δεδομένη την κοινωνική ευαισθησία των συναδέλφων γιατρών, θέλουν να απευθύνουν έκκληση για εθελοντική συμμετοχή στη στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων».

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να επικοινωνούν στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Δημοτικά ιατρεία: 210 6547700, 210 6000998.
  • Γραφείο αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής: 213 2004606, 213 2004575.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet