Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Φωτογραφία: Δήμος Αγίας Παρασκευής f/b
Κοινωνία

Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Με αφορμή τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και επικράτηση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στην Αττική από το μεσημέρι της Δευτέρας 29 έως και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024,  με απόφαση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Ειδικότερα, το προσωπικό σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ σε ετοιμότητα είναι 11 οχήματα και ειδικότερα, 1 αλατιέρα, 1 αλατιέρα με λεπίδα, 1 όχημα μόνο με λεπίδα, 1 εκσκαφέας-φορτωτής JCB, 1 εκσκαφέας-φορτωτής Megalac, 1 BOBCAT και 5 οχήματα 4χ4 του Δήμου και ιδιωτών για τη μεταφορά προσωπικού του Δήμου και την εξυπηρέτηση πολιτών, εάν απαιτηθεί.

Επίσης, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει διασφαλίσει 90 τόνους αλάτι το οποίο, σε περίπτωση που απαιτηθεί, θα διασκορπιστεί στους δρόμους και θα διατεθεί σε σακιά στους πολίτες

Για την προστασία των πολιτών από αύριο το πρωί στις 7 π.μ. και για όσες ώρες θα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα λειτουργεί ως θερμαινόμενος χώρος η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Μεσογείων 417).

Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται στους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς:

  • Τηλ. Κέντρο Δήμου 213 2004500,
  • Πολιτική Προστασία: 210 6084614,
  • Εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας: Μάκης Τάρλας 693 9607471.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet