Σε ζεστή ατμόσφαιρα η πίτα του Ομίλου Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Σε ζεστή ατμόσφαιρα η πίτα του Ομίλου Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής

Μέσα σε χαρούμενο κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής, σε καφέ της πόλης, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου. Η ζεστή και πολυπληθής παρουσία των μελών, αλλά και των φίλων του Ομίλου, έθεσε τις βάσεις για μια δυναμική νέα χρονιά, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Ομίλου, Λένα Βακαλοπούλου, τόνισε: «Ξεκινάμε το 2020, ανανεωμένοι και με έντονα δημιουργική προοπτική, που εστιάζει στην ανάπτυξη ουσιαστικής συνεργασίας με τους εθνικοτοπικούς  και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας».

Ανακοίνωσε δε την προγραμματισμένη εκδρομή στο Μεσολόγγι για το Σαββατοκύριακο των Βαΐων (11 & 12 Απριλίου) και τη συμμετοχή του Ομίλου στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό  της «Εξόδου».

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τίμος Κωστόπουλος, καθώς επίσης ο επικεφαλής της Νίκης των Πολιτών» και τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της Νέας Αρχής, Γιώργος Οικονόμου, ο επικεφαλής των Αλλάζουμε Ενεργοί Πολίτες, Γιάννης Μυλωνάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην δδήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Επίσης, παρέστησαν η γραμματέα του Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα, Ευαγγελία Παντιώρα και το μέλος Κώστας Καψιμάλης. «Με μεγάλη χαρά οι δύο σύλλογοι ξεκινάμε μια σχέση αλληλεγγύης και συνεργασίας σε πολιτιστικό και εθνικοτοπικό επίπεδο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Ομίλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο πρώην υπουργός και μέλος του Ομίλου Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο γεν. γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κώστας Παπαδημητρίου, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Πέτρος Διακογιάννης, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος και ο αντιπρόεδρος, Κώστας Γουργούλης, καθώς και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου & υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ, Αθανάσιος Μπαλάσκας.

Από τους Συλλόγους εκπροσωπήθηκαν: Σύλλογος Αρκάδων, η πρόεδρος Τζία Κανελλάκη-Πριοβόλου, Σύλλογος Κρητών, η πρόεδρος Κατερίνα Θεοδωράκη και το μέλος Μανώλης Καλονάκης, η κ. Μάχη Δαρμή από τον Α.Ο. ΑΓ. Παρασκευής (Santa) και ο κ. Γιάννης Αρβανιτάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Αγ. Αναργύρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet