Σπ. Παπασπύρος: Άλλοι ήταν τελικά οι «λασπολόγοι» και όχι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σπ. Παπασπύρος: Άλλοι ήταν τελικά οι «λασπολόγοι» και όχι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

«Θεωρώ ότι μια σημαντική είδηση των τελευταίων ημερών, που ίσως πέρασε στα “ψιλά”, είναι η αστυνομική επιχείρηση που κατέληξε στη σύλληψη ατόμων τα οποία φέρεται ότι εμπορεύονταν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε πλατείες της πόλεώς μας. Σε μέρη δηλαδή πολυσύχναστα στη νεολαία», σημειώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος.

Για τη μία πλατεία, συνεχίζει ο κ. Παπασπύρος, «αυτήν του Άη Γιάννη, είναι ένα θέμα που απασχολούσε πολύ και έντονα την πόλη μας από παλιότερα, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο πρόσφατα, με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν σε αυτήν» για να προσθέσει ότι «η πόλη, αλλά και οι δημοτικές παρατάξεις, ήταν χωρισμένη στα δύο (ως συνήθως), όσον αφορούσε στο θέμα: Σε αυτούς που έβλεπαν και βλέπουν το οξύ και επικίνδυνο πρόβλημα και σε αυτούς που εθελοτυφλούσαν και συνεχίζουν να εθελοτυφλούν».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ τονίζει:

«Οι πρώτοι, οι ρεαλιστές, προσπάθησαν να το αναδείξουν και μέσω της αναδείξεώς του να ευαισθητοποιήσουν και κινητοποιήσουν προς την κατεύθυνση του να επιλυθεί. Οι δεύτεροι, οι “δήθεν”, παρ’ ότι το έβλεπαν, προσπαθούσαν να το συγκαλύψουν, δείχνοντας μια περίεργη “ευαισθησία” που δεν απέχει από την “συνωμοσία της σιωπής” στο Κωσταλέξι (για όσους το θυμούνται).

»Επιτέθηκαν μάλιστα στον δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, κατηγορώντας τον ως “συκοφάντη”, “λασπολόγο”, “εχθρό της πόλεως” κ.λπ., μόνο και μόνο γιατί ανέφερε δημόσια το κοινό σε όλους “μυστικό” και γιατί προσπάθησε να δώσει μια λύση. Και παρατηρώ, ότι συνεχίζουν να τον κατηγορούν, αυτοί οι οποίοι επί πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να λύσουν το πρόβλημα, κρύβοντας το “κάτω από το χαλί” για να μην εκτεθούν.

»Στην ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι “συζητήσαμε και ζητήσαμε από τους κατά καιρούς διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος τον εντοπισμό πιθανής (σ.σ. προσέξτε, ακόμη και σήμερα τη θεωρούν πιθανή) παραβατικότητας”».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπασπύρος σημειώνει ότι «εάν πράγματι συνέβη αυτό, κάτι θα πρέπει να μας λέει και για την αποτελεσματικότητά τους, πέραν του ότι προσπαθούν, όπως και με τα άλλα “έργα” τους, να πουν ότι δεν “πρόκαναν” πάλι… Εν πάση περιπτώσει, ποιος είναι “εχθρικός” προς την πόλη, αυτός που “σφυράει αδιάφορα” στα υπαρκτά προβλήματα και χρόνια δειλιάζει να τα αντιμετωπίσει ή αυτός που είναι αποφασισμένος να τα λύσει με όποιο προσωπικό ή άλλο κόστος;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet