Στην Επιτροπή καταλληλότητας «Μακρή» ο Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Στην Επιτροπή καταλληλότητας «Μακρή» ο Γ. Σταθόπουλος

Ο επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής και νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος επισκέφθηκε τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών και ενημερώθηκε για τα εκκρεμή θέματα του Δήμου.

Παράλληλα, παρευρέθηκαν σε συνάντηση της Επιτροπής καταλληλότητας αναφορικά με την απαλλοτρίωση του οικοπέδου στο Ο.Τ. 119 (πρ. Μακρή) για ανέγερση του 12ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου και προτείνει να προσκομιστεί στα μέλη της Επιτροπής καταλληλότητας έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την καταλληλότητα του οικοπέδου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση Τύπου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (πρ. ΟΣΚ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ «ΜΑΚΡΗ»

Στις 26 Ιουνίου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος συνοδευόμενος από τους Ε. Πετσατώδη και Π. Γκόνη εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δρούλια και στελέχη των Κτιριακών Υποδομών (πρώην ΟΣΚ) και ενημερώθηκε διεξοδικά και εις βάθος για όλα τα εκκρεμή θέματα που έχουμε ως Δήμος Αγίας Παρασκευής αναφορικά με τη σχολική στέγη (αποπερατώσεις, ανεγέρσεις, απαλλοτριώσεις οικοπέδων αλλά και επισκευές σχολείων). Από τη συνάντηση προέκυψε ότι ο Β. Ζορμπάς δεν επεσκέφθη τον πρόεδρο όλα αυτά τα χρόνια.

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου οι Ι. Σταθόπουλος και Π. Γκόνης παρευρέθηκαν επίσης στη συνεδρίαση της Επιτροπής καταλληλότητας αναφορικά με την απαλλοτρίωση του οικοπέδου στο Ο.Τ. 119 (πρ. Μακρή) για ανέγερση του 12ου Δημοτικού Σχολείου (και Νηπιαγωγείου) και εξέθεσαν αναλυτικά την άποψη της νέας δημοτικής αρχής για την απόλυτη αναγκαιότητα αξιοποίησης του οικοπέδου. Στην επιτροπή εκ μέρους του Δήμου συμμετείχε με ψήφο ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κωνσταντακόπουλος ο οποίος ατυχώς δεν ήταν προετοιμασμένος να αποκρούσει τα αντίθετα επιχειρήματα με έγγραφο από την Τεχνική Υπηρεσία μας (έγγραφο που υπάρχει) και που αποδεικνύει τη μοναδικότητα του οικοπέδου στην περιοχή του Τσακού – Νέας Ζωής, γεγονός που καθιστά τον χώρο Μακρή ως την τελευταία μας λύση για να στεγάσουμε το 12ο Δημοτικό. Θα μπορούσε επίσης ο κ. Κωνσταντακόπουλος να είχε ζητήσει την παρουσία της εκπροσώπου των Τεχνικών Υπηρεσιών η οποία γνωρίζει το θέμα στην ολότητά του.

Προτείνουμε, άμεσα να προσκομιστεί στα μέλη της Επιτροπής καταλληλότητας σχετική έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας και να ζητήσουμε ως Δήμος Αγίας Παρασκευής την εκ νέου συζήτηση του θέματος με αυτό το στοιχείο το οποίο είναι καθοριστικό για την απόφασή τους. Είναι κίνηση η οποία πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να προληφθεί το ενδεχόμενο απόρριψης του οικοπέδου. Από την πλευρά μας δηλώνουμε τη σταθερή μας απόφαση να είμαστε παρόντες σε όλες τις διεκδικήσεις της σχολικής κοινότητας.

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Aγίας Παρασκευής»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet