Στη Νέα Ζωή, για μια… νέα ζωή, η ΝΙΚΗ
Κοινωνία

Στη Νέα Ζωή, για μια… νέα ζωή, η ΝΙΚΗ

Με ξεχωριστή επιτυχία έγινε, σύμφωνα με ανακοίνωση, την Κυριακή 13 Απριλίου, στον χώρο μπροστά από το «Κολυμβητήριο» στη Νέα Ζωή, η 6η στη σειρά συγκέντρωση κατοίκων από τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής με τίτλο «Ακούμε την άποψή σας: Διαμορφώνουμε μαζί το πρόγραμμά μας». Με συντονίστριες τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Τερψιχόρη Γκιόκα, Μαρία Κοντοπούλου και Έλενα Κωνσταντοπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος παρουσίασε τα προβλήματα της περιοχής, όπως είναι η ανάδειξη της οδού Μακεδονίας, το μέλλον του «Κολυμβητηρίου», η διάβαση οδών Μακεδονίας και Επτανήσου, η ανάπλαση της οδού 28ης Οκτωβρίου, ο ηλεκτροφωτισμός της περιοχής και πολλά άλλα.

Ακολούθησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από πολλούς παρευρισκόμενους και έγινε ένας γόνιμος διάλογος μετά την παρουσίαση από τον μηχανικό Γιώργο Καράμπελα της πρότασής του για κατασκευή μικρής κολυμβητικής δεξαμενής και κατασκευή του υπόλοιπου χώρου ως θεάτρου και χώρου πολιτιστικών δράσεων με εκμετάλλευση των πολλών αιθουσών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Δήμο χωρίς επιβάρυνση της περιοχής.

Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος δήλωσε ότι από τις πρώτες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής θα είναι ο πλήρης καθαρισμός του χώρου, η καλή περίφραξη και η επιδίωξη μετατροπής του έμπροσθεν χώρου σε πλατεία με παιδική χαρά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet