Στο 2ο εργαστήριο για την Αστική Πράσινη Συμφωνία ο Ν. Ζόμπολας
Κοινωνία

Στο 2ο εργαστήριο για την Αστική Πράσινη Συμφωνία ο Ν. Ζόμπολας

Κατόπιν πρόσκλησης της «Οργάνωσης ΓΗ» και του εθνικού συντονιστή του Ευρωπαϊκού συμφώνου για το κλίμα κ. Μαχαίρα, ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής, Νίκος Ζόμπολας, θα συμμετάσχει στο 2ο εργαστήριο για την Αστική Πράσινη Συμφωνία, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 26 Νοεμβρίου, από 18:30έως 20:30.

Στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα κλιματικής ουδετερότητας δήμων και εργαλεία καλής πρακτικής για την πράσινη μετάβαση των πόλεων και σε αυτό θα συμμετέχουν ως κεντρικοί ομιλητές η κ. Βασιλάκου (αντιδήμαρχος Βιέννης 2010-2019), ο κ. Κόκκαλης (ευρωβουλευτής), ο κ. Γαληνός (γεν. δ/ντής Οργάνωση ΓΗ) και ο κ. Παπαστεργίου, πρόεδρος ΚΕΔΕ.

Ο κ. Ζόμπολας δήλωσε σχετικά: «Το κλίμα είναι το Νο1 ζήτημα της εποχής μας όπως συζητήθηκε και στο COP26 και ψηλά στην ατζέντα των νέων της Ευρώπης. Μετά από τη συνεργασία που είχαμε με την “Οργάνωση ΓΗ” στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας, συνεχίζουμε με ελπίδα για το μέλλον των νέων μας. Με τον κ. Μαχαίρα και τον κ. Κόκκαλη μας συνδέει γνωριμία από τα σχολικά μας χρόνια και χαίρομαι που ξανασυναντιόμαστε κάτω από διαφορετικές συνθήκες και αρμοδιότητες, αλλά με κοινούς στόχους. Η πρόσκλησή μου για συμμετοχή σε τέτοιες συζητήσεις και εκδηλώσεις είναι πάντα χρήσιμες και τιμητικές και για τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet