Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου στην αίθουσα Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής στις 28/11
efsyn.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου στην αίθουσα Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής στις 28/11

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι έτοιμος να σταθεί και αυτήν τη φορά στο πλευρό των πολιτών που έχουν πραγματική ανάγκη και έτσι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Μεσογείων 417), συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου.

Ειδικότερα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί τους δημότες να χορηγήσουν τα ακόλουθα είδη:

  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ κ.ά.).
  • Κλινοσκεπάσματα, είδη ιματισμού , υποδήματα (για παιδιά και ενήλικες).
  • Παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες.
  • Είδη κουζίνας και καθαριότητας (καθαριστικά γενικής χρήσης, χαρτοπετσέτες/χαρτιά υγείας, σαμπουάν, οδοντόκρεμες κ.ά. παρεμφερή είδη).
  • Νερό (εμφιαλωμένο).

Με αφορμή τη διοργάνωση της δράσης αλληλεγγύης από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, η δημοτική αρχή επισημαίνει τα εξής:

Από τις 7 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου οι κάτοικοι του Δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη, βίωσαν μια ανεπανάληπτη φυσική καταστροφή που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Από τότε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι μετρούν τις πληγές τους έχοντας χάσει τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τα υπάρχοντά τους.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, έχοντας αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν τις κοινωνικές του ευαισθησίες, είναι έτοιμος να σταθεί και αυτή τη φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Έπειτα από απόφαση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (μέλος του οποίου είναι ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Αργυρός), διοργανώνει δράση συγκέντρωσης αγαθών για την στήριξη των πλημμυροπαθών του Δήμου Χερσονήσου.

Στηριζόμενοι στην μεταξύ μας δικτύωση και αλληλεγγύη ως μέλη του Δικτύου Υγιών Πόλεων που προάγει την Υγεία, την Ισότητα, την Αλληλεγγύη, την Πολιτική για τον Άνθρωπο, την Ευημερία και τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με τη στήριξη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου μας είμαστε σίγουροι ότι και αυτή την φορά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην Χερσόνησο να πάρουν πίσω τις ζωές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet