Συλλογή βιβλίων για συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συλλογή βιβλίων για συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία

Το Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών της ΕΡΤ (τμήμα ΚΕΕΠ) σε συνεργασία με το Κινητό Πράσινο Σημείο (ΚΠΣ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καλούν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους δημότες της Αγίας Παρασκευής να συνεισφέρουν στη δράση που πραγματοποιείται από την εθελοντική οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης WinCancer, προσφέροντας βιβλία, τα οποία θα κρατήσουν συντροφιά σε άτομα που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία.

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.

Η συλλογή των αγαπημένων σας βιβλίων, που θα φέρουν τη δική σας χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας, θα λάβει χώρα στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός» την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και οι δημότες της Αγίας Παρασκευής μπορούν είτε να πάνε απευθείας τα βιβλία τους στον συγκεκριμένο σταθμό μετρό την ημέρα και κατά τις ώρες της δράσης, είτε να φέρουν τα βιβλία στο τμήμα ΚΕΕΠ της ΕΡΤ έως την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 (έως τις 15:00),  είτε να τα παραδώσουν στο Κινητό Πράσινο του Δήμου Αγίας Παρασκευής που επισκέπτεται την κεντρική είσοδο της ΕΡΤ κάθε Πέμπτη ώρες 9:30-11:30. Τα βιβλία θα μεταφερθούν στη συνέχεια στο σημείο συλλογής του WinCancer για το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3.

Σημειώνουμε ότι το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου παραλαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους βιβλία σε καλή κατάσταση προς επαναχρησιμοποίηση. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 213 2004574.

ΔιαβάΖΩ #3 από το WinCancer

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet