Συμμετοχή στελεχών της Νέας Αρχής στην επιτροπή του Δήμου Αγ. Παρασκευής για το «Αντ. Τρίτσης»
Κοινωνία

Συμμετοχή στελεχών της Νέας Αρχής στην επιτροπή του Δήμου Αγ. Παρασκευής για το «Αντ. Τρίτσης»

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, «μετά από μία μακρά και αναιτιολόγητη περίοδο αποκλεισμού των στελεχών της από επιτροπές και συμβουλευτικά όργανα του Δήμου» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ανταποκρίθηκε στην πρόταση της δημοτικής αρχής για συμμετοχή στις επιτροπές που θα επεξεργαστούν τις  προτάσεις  στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ήδη, όπως ενημερώνει, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για τις προτάσεις «ΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ». 

«Η υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου μας στα υπόψη πεδία είναι πολύ αρνητική και πολύ πίσω από όλους σχεδόν τους Δήμους της Αττικής, ιδιαίτερα στις απαιτούμενες υποδομές και τη χωροθέτηση. Είναι πολύ βασικό να συνταχθεί ένα ρεαλιστικό Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου μας, ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξη των προτάσεών μας» αναφέρει η παράταξη και προσθέτει:

«Σταθεροί στις δεσμεύσεις μας, συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια  για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας και να μην χάσουμε για άλλη μια φορά ευκαιρίες για σύγχρονες και ποιοτικές υποδομές. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν αξιόλογα και εξειδικευμένα στελέχη μας, εκλεκτοί συμπολίτες μας, με μεγάλη εμπειρία στα αντίστοιχα πεδία των επιλέξιμων προτάσεων του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” και συγκεκριμένα οι Τίτος Σκουρτσής, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, Μανώλης Στρατάκος, ταξίαρχος ε.α. Π.Α. και Στέφανος Νικήτας Σταματελόπουλος, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet