Συνέλευση από την Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου στις 30/11
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνέλευση από την Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου στις 30/11

Συνέλευση με κατοίκους του Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής διοργανώνει η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στις 18:30, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κοντόπευκου (Χίου και Δραγατσανίου).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η νεοσύστατη Επιτροπή Kατοίκων Κοντοπεύκου, πάνω στον βασικό άξονα λειτουργίας της για ενεργή συμμετοχή απ΄ όλους τους ενδιαφερόμενους, ες κατοίκους, καλεί σε νέα συνέλευση για ενημέρωση, συζήτηση και οριστικοποίηση σχετικά με τα αιτήματα των κατοίκων για την υπό εξέλιξη πεζοδρόμηση & ανάπλαση (στη Χίου, Ψαρρών, Πίνδου, Παπάγου, στις διασταυρώσεις στα σχολεία, κ.α.).

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με συνυπογραφή  των αιτημάτων και προώθηση τους προς συμπολίτ(ισσ)ες, τον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια της συνέλευσης θα γίνει μια πρώτη αναφορά στην αντιμετώπιση του ζητήματος της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Κοντόπευκο  και σε  όποια θέματα τεθούν από τους κατοίκους.

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στα κοινά ζητήματα της περιοχής, απέναντι στα προβλήματα που προκαλεί η κατά γενική ομολογία-  σκληρή πολιτική που ασκείται  σε όλη τη χώρα  και επηρεάζει άμεσα τον Δήμο και τη γειτονιά όπου ζούμε!

Για  να μπορούμε να χαρούμε τα πάρκα και τις πλατείες. Να κάνουμε βόλτα στους ποδηλατόδρομους με ψηλά το κεφάλι, να χαιρετάμε τους γνωστούς μας, ελεύθεροι, -ες κάποια μέρα από τη συνεχή έγνοια που προκαλούν οι αυταρχικές επιβολές (χαρατσιών, κ.ά.).                                      

Συνέλευση την Κυριακή 30 /11/2014, ώρα 18:30, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κοντοπεύκου (Χίου και Δραγατσανίου).

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου μπορούν να απευθύνονται στο e-mailQ [email protected]  και στον αριθμό τηλεφώνου 6937 147527.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet