Συναυλία για τη στήριξη της υπόθεσης των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή στις 24/11
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συναυλία για τη στήριξη της υπόθεσης των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή στις 24/11

H Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής διοργανώνει συναυλία για τη στήριξη της υπόθεσης των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στις 20:00, στο ΕΠΑ.Λ. (Παπαφλέσσα 17).

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής αναφέρει σχετικά:

Το Ο.Τ. 119 (Μακρή) είναι το μοναδικό και κατάλληλο οικόπεδο στην περιοχή του Τσακού, για να στεγάσει το ιδρυμένο στα χαρτιά 12ο Δημοτικό. Το σχολείο αυτό είναι απαραίτητο για την αποσυμφόρηση των όμορων δημοτικών που έχουν υπερβεί τη δυναμικότητά τους. Οι συνθήκες λειτουργίας των υφισταμένων σχολείων (2ο, 3ο & 6ο Δημοτικό) έχουν κριθεί από φορείς της Πολιτείας και από το Διοικητικό Πρωτοδικείο ως απαράδεκτες και ανθυγιεινές λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών που φιλοξενούν.

Η Ένωση θα παραστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις συζητήσεις της υπόθεσης (28/11/2022 και 8/2/2023) υπέρ του Δήμου και της Σχολικής Κοινότητας, υπέρ της υλοποίησης των ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του Ο.Τ. 119 (ΜΑΚΡΗ) και την ανέγερση του 12ου Δημοτικού.

Στη συναυλία μας συμμετέχουν αφιλοκερδώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά καθώς μας βοηθούν να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, τα σχολειά μας, την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet