Συνεργασία Δήμου Αγ. Παρασκευής και «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Κοινωνία

Συνεργασία Δήμου Αγ. Παρασκευής και «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Με τη διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΣΚΑΙ, Δώρα Γιαννακάκη, συναντήθηκαν ο αντιδήμαρχος Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής, Νίκος Ζόμπολας, συνοδευόμενος από τη δημοσιογράφο Βάσω Κουζήγιαννη, υπεύθυνη γραφείου Τύπου του «Φεστιβάλ Νεολαίας», την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Κατά τη συνάντηση διερευνήθηκε η συνεργασία του Δήμου και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Σκοπός τους είναι να αναδειχθεί η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός των νέων, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Νεολαίας», που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από 19 έως 21 Ιουνίου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε μελλοντικές δράσεις του Δήμου, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ευρύ φάσμα τομέων, όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Αναλυτικότερα, γίνονται δράσεις για συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και είδη ένδυσης για οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας. Δίνονται υποτροφίες σε μαθητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Διοργανώνονται εθελοντικές αιμοδοσίες. Σε ό,τι αφορά τις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, γίνονται δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα, καθαρισμοί κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet