Τα αποτελέσματα της έρευνας στα Πευκάκια «Ακούμε τις γειτονιές» παρουσίασαν οι Αλλάζουμε
Κοινωνία

Τα αποτελέσματα της έρευνας στα Πευκάκια «Ακούμε τις γειτονιές» παρουσίασαν οι Αλλάζουμε

Με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας στα Πευκάκια ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της δράσης «Ακούμε τις γειτονιές», η οποία αυτή την περίοδο συνεχίζεται στην περιοχή του Τσακού.

Τα στοιχεία, τα οποία συγκεντρώθηκαν διαδικτυακά, αλλά και με επισκέψεις κλιμακίων της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής στην περιοχή, παρουσίασαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Urban All Day Café Bar, τα στελέχη της παράταξης Χρήστος Πένητας και Γιώργος Γαλανόπουλος.

Στη συζήτηση συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι των Πευκακίων που είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία της έρευνας, καθώς και οι εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Χρήστος Λαμπρινάκης (πρόεδρος), Αγγελική Γκουντάρα (αντιπρόεδρος) και Θάνος Γιώτας (γραμματέας) και ο πρ. πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γεωργίου.

Από την παράταξη Αλλάζουμε συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης και τα στελέχη Τάνια Νικολούλια, Ορέστης Κύρτσης, Γιώργος Σάρρας, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Θάνος Δουφεξής και Γιάννης Πατάκας.

Με αφορμή των παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης σχολίασε:

«Από τις απαντήσεις των συνδημοτών μας στα Πευκάκια στο ερωτηματολόγιο της δράσης “Ακούμε τις γειτονιές” φάνηκε ξεκάθαρα ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά από την επομένη που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, αφού τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά και χρονίζοντα.

Επίσης, διαφάνηκε το ενδιαφέρον και η ανάγκη των πολιτών να συμμετάσχουν στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στις γειτονιές τους, κάτι στο οποίο ως παράταξη έχουμε δώσει προτεραιότητα από τη πρώτη στιγμή της δημιουργίας μας, αφού πιστεύουμε ότι μόνο μαζί με τον δημότη μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας. Συνεχίζουμε δυνατά».

Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας στα Πευκάκια

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet