Την άμεση επαναπρόσληψη εργαζομένης στον Δήμο απαίτησε και κέρδισε ο ΣΕΔΑΠ
Κοινωνία

Την άμεση επαναπρόσληψη εργαζομένης στον Δήμο απαίτησε και κέρδισε ο ΣΕΔΑΠ

Την επαναπρόσληψη εργαζομένης με σύμβαση εργασίας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής διεκδίκησε από τον Δήμο ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ) την οποία και πέτυχε, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, στην οποία μάλιστα κάνει λόγο για «νίκη» του Συλλόγου.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΑΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στις 13:30, στο δημαρχείο της πόλης (Λεωφ. Μεσογείων 415-417), ώστε να μιλήσουν για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται:

Νίκη – Άμεση επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 η δημοτική Αρχή προχώρησε αυθαίρετα και απροειδοποίητα στην απόλυση της συναδέλφου μας Ελένης Κρίκου, που εργαζόταν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου με καθεστώς οκταμήνου σύμβασης. Η απόλυση έγινε ξαφνικά, ακαριαία και χωρίς να δοθεί το οποιοδήποτε περιθώριο αντίδρασης ή υπεράσπισης της εργαζόμενης.

Ο ΣΕΔΑΠ απαίτησε και κέρδισε από τη δημοτική Αρχή την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου μας, στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου αγώνα για μόνιμη εργασία για όλους, ενάντια στη μνημονιακή πολιτική των τελευταίων ετών.

Ο ΣΕΔΑΠ συμπαραστέκεται σε όλους τους συναδέλφους, με κάθε μορφή σχέσης εργασίας (μονίμους, αορίστου χρόνου, προσωρινούς ΑΣΕΠ, οκτάμηνης σύμβασης, ΕΣΠΑ, Κοινωφελούς Προγράμματος). Όλοι είμαστε απαραίτητοι και όλοι έχουμε ισότιμο δικαίωμα στην εργασία. Ας μη λησμονούμε ότι βρισκόμαστε εν δυνάμει στην ίδια θέση προς απόλυση ανά πάσα στιγμή, επομένως ο συνεχής αγώνας για κατάκτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων είναι μονόδρομος.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:30, στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, ώστε να μιλήσουμε για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Συμβασιούχοι και μόνιμοι παλεύουμε μαζί για το δικαίωμα στην εργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet