Την αρωγή των πολιτών για ενίσχυση των κοινωνικών δομών ζητεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Την αρωγή των πολιτών για ενίσχυση των κοινωνικών δομών ζητεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Την αρωγή των πολιτών του Δήμου Αγίας Παρασκευής στις δράσεις του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης του Δήμου και στις κοινωνικές δομές που λειτουργεί ζητεί με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Κωβαίος-Ντούσκος.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

Στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργούν 12 κοινωνικές δομές: δύο Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), τρία προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», ένα Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για Άτομα με Αναπηρίες, Κέντρο Γυναίκας, Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο με είδη ένδυσης.

Οι τέσσερις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο) λειτουργούν με τη συνδρομή του Δήμου και δέχονται χορηγίες από ιδιώτες, σωματεία και άλλους φορείς. Τηρείται επίσης αρχείο αιτήσεων εθελοντών.

Από το επιστημονικό προσωπικό των Δομών αυτών υλοποιούνται κοινωνικές πολιτικές για την καταπολέμηση της φτώχειας, κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και υπέρ της κοινωνικής συνοχής.

Στο έργο μας αυτό σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στις δράσεις μας, έτσι ώστε να συμβάλλετε κι εσείς στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet