Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΣΕΑΝ Ανατ. Αττικής
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΣΕΑΝ Ανατ. Αττικής

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο γραφείο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής στην Αγία Παρασκευή, η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για τη νέα χρονιά, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία αρκετών μελών του Συνδέσμου.

Ήταν μια καλή ευκαιρία, μετά από έναν σύντομο απολογισμό που έκανε ο πρόεδρος Θ. Μπριάνης, να ακουστούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών του Συνδέσμου, να ανταλλαγούν απόψεις για θέματα που αφορούν την Εφεδρεία και να προγραμματιστούν οι δράσεις για το 2020.

Παρών ήταν ο πρόεδρος της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), δρ. Φίλιππος Κωσταράς, ο οποίος αφιέρωσε πολύ χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις των εφέδρων αξιωματικών και να ενημερώσει για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας. Εκτός των μελών του Δ.Σ., Ε. Θεοδοσόπουλου, αντιπροέδρου του ΣΕΑΝ, αλλά και του Εξ. Συλλόγου «Αγ. Ιωάννης» που φιλοξενεί τον Σύνδεσμο, Γ. Μιχαήλ, γ.γ. Αθ. Καρκάνη, ταμία και προέδρου του Τ. Τμ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μ. Φιλιππίδη, εφόρου, αντιπροέδρου της ΑΠΟΕΑ και προέδρου του Συλλόγου Επιστημόνων Αγ. Παρασκευής και των μελών, Λ. Ρίζου, δημοτικού συμβούλου Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Δ. Πετεινάρα, Μ. Δήμα, υπεύθυνου εκπαίδευσης και Αχ. Μανωλόπουλου, παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακόπουλος, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και εκπρόσωπος του δημάρχου Αγ. Παρασκευής, Ηλ. Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος των Επαγγελματιών και του Αθλητικού Σωματείου Αγ. Παρασκευής, Β. Τσαγκάρης, ο οποίος έκανε και σημαντικές προτάσεις συνεργασίας, το μέλος του Συνδέσμου και πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων, Ι. Αρβανιτάκης, και το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ και εκπαιδευτής του Συνδέσμου, Θ. Αθανασόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet