Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής στήριξε του σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας
Κοινωνία

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής στήριξε του σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής διοργάνωσε συλλογή αγαθών βοήθειας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας. Πολίτες έσπευσαν και πρόσφεραν βοήθεια για την υποστήριξη των πληγέντων σε απίστευτες ποσότητες. Συμμετείχαν σχολεία, αθλητικά σωματεία, εταιρείες, οικογένειες και πλήθος κόσμου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής αναφέρει σχετικά:

«Δύο μαγαζιά στην πόλη μας, μας παραχώρησαν τον χώρο τους:

Ο Τάσος με το Mirador café, στην πάνω πλατεία του Αϊ Γιάννη, που μας παραχώρησε το κατάστημά του και το προσωπικό του, μάζεψε τις συνεισφορές και γέμισε το μαγαζί του, ξεχώρισε τα είδη, τα μοίρασε, τα έβαλε σε κιβώτια και τα μετέφερε στην “Αλληλεγγύη για Όλους”.

Ο Αποστόλης στην Κεντρική πλατεία που μας παραχώρησε το Pappas restaurant café, μας έδωσε όλο το πατάρι του και το κάναμε εργοτάξιο. Εκεί διαλέχθηκαν τα αγαθά, μοιράστηκαν κατά είδος, μπήκαν σε κιβώτια, σφραγίσθηκαν, μπήκαν οι επιγραφές και στοιβάχθηκαν για να φύγουν.

Με αυτοκίνητο της “Αλληλεγγύη για Όλους” και δρομολόγια με δικά μας αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν τα είδη στους «Γιατρούς του Κόσμου» που άνοιξαν τον δρόμο για την Συρία και έχουμε την σιγουριά ότι θα φτάσει και η δική μας προσπάθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Στο εγχείρημα βοήθησαν πολλοί αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες για να ολοκληρωθεί η αποστολή.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που συνεισέφεραν με τον οβολό τους στην προσπάθεια αυτή».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet