Υπέρ της λειτουργίας του κινηματογράφου στο 2ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Υπέρ της λειτουργίας του κινηματογράφου στο 2ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα λειτουργίας του δημοτικού κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» στο χώρο του σχολείου, όπου εκφράζει τη συμφωνία της με την επιλογή της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει:

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του Συλλόγου, αλλά και τους συμπολίτες μας, αφού έλαβε υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν, θεωρεί ότι καταρχάς δεν υφίστανται αντενδείξεις στη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Εκλαμβάνουμε ως θετικό βήμα την εξ αρχής ανάληψη συγκεκριμένων έγγραφων δεσμεύσεων από τη δημοτική αρχή, με την ανακοίνωση της 22ας Μαΐου 2020 του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), βάσει της οποίας αναλαμβάνεται η εικοσιτετράωρη φύλαξη του χώρου, η κάλυψη των επιπλέον δαπανών χρήσεως (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα), η τήρηση όλων των υγειονομικών προβλέψεων και τέλος η αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς, εγκαίρως, πριν την έναρξη του σχολικού έτους.

Επιπρόσθετα, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συνάντησαν τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρο Παπασπύρο, στο οποίον έθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης φθορών στην επίστρωση του γηπέδου μπάσκετ, καθώς και στον ασφαλή τρόπο τυχόν αφαίρεσης και επανατοποθέτησης των οργάνων γυμναστικής (μπασκέτες). Ειδική μνεία έγινε για την καθαριότητα και συντήρηση των χώρων υγιεινής.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπασπύρος εξέφρασε την πρόθεση της δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς προκληθεί, αναφέροντας τεχνικές λεπτομέρειες και σαφές χρονοδιάγραμμα.

Κατόπιν των ανωτέρω, ευχόμαστε το εγχείρημα της δημοτικής αρχής να έχει απόλυτη επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να περάσουμε αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές στον θαυμάσιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, θεωρώντας ως δεδομένο ότι τα παιδιά μας τον Σεπτέμβριο, θα αντικρίσουν το σχολείο τους όπως ακριβώς το άφησαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet