Υπεγράφη η σύμβαση έργου για τον εξωραϊσμό πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Υπεγράφη η σύμβαση έργου για τον εξωραϊσμό πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 19/05/2023, στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Εξωραϊσμός Πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αναμένεται να φτάσει στα 72.168,01 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ενώ η αποπεράτωσή του θα πραγματοποιηθεί εντός τριών μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας, ο εφημέριος πάτερ Σταύρος Τρικαλιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Ιωάννης Αρβανιτάκης, καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο κ. Ζορμπάς, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας. Με στοχευμένα έργα που θα βοηθήσουν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των συνανθρώπων μας, όλων των ηλικιών και παράλληλα θα ομορφύνουν και θα εκσυγχρονίσουν την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet