Φυσάει Κόντρα: Να σταματήσουμε την απόφαση για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην Τρωάδος
Κοινωνία

Φυσάει Κόντρα: Να σταματήσουμε την απόφαση για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην Τρωάδος

Με αφορμή τη σημερινή (19/5) συνδιάσκεψη του ΠΑΙΣΔΑΠ για την απόφαση να κλείσει ο παιδικός σταθμός στην οδό Τρωάδος στην Αγία Παρασκευή η δημοτική κίνηση Φυσάει Κόντρα καλεί τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στο δημαρχείο.

Ειδικότερα, η δημοτική κίνηση αναφέρει: «Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς θέλει να κλείσει τον παιδικό σταθμό στην οδό Τρωάδος. Γιατί; Γιατί θέλει να κάνει απολύσεις γι’ αυτό. Και τόσες φορές πολίτες και εργαζόμενοι/ες τον έχουμε σταματήσει με την συλλογική μας δράση. Τώρα θέλει να κλείσει όλο τον σταθμό. Άλλα 50 παιδιά, δηλαδή, θα μείνουν εκτός από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ώστε να πληρώνουμε ιδιωτικούς από τη τσέπη μας.

Όπως και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Αγ.Παρασκευής αναφέρει στην ανακοίνωσή του, θα μείνουν μόνο 380 θέσεις στους παιδικούς σταθμούς σε έναν Δήμο με 1.850 παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Χρειαζόμαστε περισσότερους παιδικούς σταθμούς όχι λιγότερους! Θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Το ζήτημα θα έρθει αιφνιδίως στην συνδιάσκεψη του ΠΑΙΣΔΑΠ (της Δημοτικής Επιτροπής για τους παιδικούς σταθμούς) την Πέμπτη 19 Μαΐου, στις 18:00, στο δημαρχείο Αγ. Παρασκευής (Μεσογείων 417). Στηρίζουμε το κάλεσμα του συλλόγου και καλούμε τους κατοίκους της πόλης να είναι εκεί ώστε να τους σταματήσουμε και πάλι από το να υποβαθμίσουν κι άλλο τις ζωές μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet