Φωταγωγείται στις 9 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Φωταγωγείται στις 9 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αγ. Παρασκευή

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα ακολουθήσει εορταστικό χορευτικό πρόγραμμα με τον Johnny Vavouras & the Cadillacs.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις και τα δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που ξεκίνησαν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και θα «αγκαλιάσουν» όλη την πόλη έως τις 2 Ιανουαρίου 2018, είναι, και φέτος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των συλλόγων και φορέων του Δήμου, των Παιδικών Σταθμών, της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δρώμενων είναι, όπως επισημαίνει ο Δήμος, ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πλούσιο, και θα διεξαχθούν στις στολισμένες πλατείες και δρόμους και σε κλειστούς χώρους της πόλης με σκοπό, όπως τονίζει ο Δήμος, «να προσφέρουν χαρά στα παιδιά, να μεταδώσουν σε όλους το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να δημιουργήσουν μια ζεστή και ζωντανή γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη και να δώσουν πνοή στην αγορά της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet