Φ. Αλεξόπουλος: Τι συμβαίνει κ. δήμαρχε Αγίας Παρασκευής με την ανέγερση παιδικού σταθμού στο Ο.Τ. 328;
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Τι συμβαίνει κ. δήμαρχε Αγίας Παρασκευής με την ανέγερση παιδικού σταθμού στο Ο.Τ. 328;

«Ας αφήσουν στην άκρη τα μισόλογα. Δικαιούμαστε να μάθουμε όλη την αλήθεια. Μετά και την κυκλοφορία αναρτήσεων στο διαδίκτυο, από μέλη της αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, για το θέμα με τα προβλήματα στην ανέγερση του παιδικού σταθμού στο Ο.Τ. 328 θεωρώ ότι, ως δημότες, οφείλουμε να μάθουμε την αλήθεια», όπως αναφέρει ο Φώτης Αλεξόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξη Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Αλεξόπουλος σημειώνει:

Οφείλει λοιπόν η «λαλίστατη» -κατά αλλά- δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, όπως έκανε πριν από δυο έτη περίπου, σε ανάλογη περίπτωση, όπως θυμόμαστε, που είχαν σχέση με την ανάπλαση της πάνω πλατείας, επί δημαρχίας Ιωάννη Σταθόπουλου.

Πιστεύω ότι τότε, επειδή ήταν αντιπολίτευση, σε σχέση με το σήμερα, να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος θα πρέπει να αποδείξει ότι ξέρει να κρίνει και τον εαυτό του, ως διοίκηση του Δήμου και να αναγνωρίζει τα τυχόν λάθη του ή τα λάθη κάποιων συνεργατών του η ειδικών συμβούλων.

Αναμένουμε λοιπόν, το δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής με το ιστορικό της υπόθεσης που έχει σχέση με τον διαγωνισμό του έργου «Νέος διώροφος δημοτικός παιδικός σταθμός με υπόγειο», στο Ο.Τ. 328, ώστε να γνωρίζουν και οι δημότες και να κρίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Αναμένουμε λοιπόν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet