Μεγάλη προσέλευση στην καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Τσακού
Κοινωνία

Μεγάλη προσέλευση στην καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Τσακού

Η απίστευτα μεγάλη προσέλευση κόσμου χαρακτήρισε και τη φετινή καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, το προαύλιο του 3ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής γέμισε, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, με περισσότερα από 500 άτομα, που πήγαν για να διασκεδάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, ως μέλη της ίδιας κοινότητας, με τις ίδιες ανησυχίες και δυσκολίες που όλοι βιώνουμε, στις παρούσες συνθήκες. Το καλό φαγητό και τα πολλά αναψυκτικά και ποτά ήταν ακόμη ένας παράγοντας της επιτυχίας.

Το πρόγραμμα κύλησε με μεγάλη επιτυχία και έτσι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και τη ζωντανή μουσική.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Σαββίδης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους και ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια η γραμματέας του Συλλόγου Ιωάννα Κουτσουρά, με την παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεκίνησε την παρουσίαση του προγράμματος. Τη σκυτάλη πήρε το τμήμα λάτιν, με δασκάλα τη Βιβιάνα Αποστολοπούλου, το οποίο ενθουσίασε το κοινό με τα χρώματα, τις μουσικές και την τέλεια παρουσίαση του τσάτσα, της ρούμπας, της σάμπας. Έπειτα, τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών, με παραδοσιακές φορεσιές, και δάσκαλο τον Ανδρέα Κουντούρη, κατέπληξαν με την παρουσία τους, καθώς τα παιδιά παρουσίασαν την… πρόοδό τους τόσο συγχρονισμένα βήματα και άψογα. Ακολούθησαν τα παραδοσιακά τμήματα χορού, με δάσκαλο τον Γιώργο Αντωνίου, που εισέπραξαν άπειρα χειροκροτήματα και θετικά σχόλια ακόμη και από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα στη μεγάλη αείμνηστη Δόμνα Σαμίου από τα τμήματα των παραδοσιακών χορών του Συλλόγου, τα οποία χόρεψαν δικά της τραγούδια. Στο πλαίσιο του αφιερώματος έγινε προβολή σε video wall του βιογραφικού της και της τεράστιας δουλειάς της στο παραδοσιακό τραγούδι.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Βασίλη Ζορμπά, Ανδρέα Γκιζιώτη και Αλέξη Μουστόγιαννη, ενώ εκ μέρους της Συμμαχίας Ευθύνης μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κρητικίδης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντική είναι αυτή η διοργάνωση για τους κατοίκους και έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και σε όλο του Δ.Σ.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τα μέλη και τους συνεργάτες του συγκροτήματος «Μεσόγειος» που έπαιξαν ζωντανή μουσική και ξεσήκωσαν τον κόσμο να χορέψει και να διασκεδάσει.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους χορηγούς, στους οποίους έγινε ιδιαίτερη αναφορά από τον πρόεδρο και τη γραμματέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, οι επικεφαλής των παρατάξεων Ανδρέας Γκιζιώτης και Αλέξης Μουστόγιαννης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κρητικίδης, εκπρόσωπος της παράταξης Συμμαχία Ευθύνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής Γεράσιμος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Σιδέρης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, Ελισάβετ Πετσατώδη, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γκόνης, αντιδήμαρχος Παιδείας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Τερψιχόρη Γκιόκα, πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, Γιάννης Λογοθέτης, Στέλλα Ψύλλα και Γιάννης Μυλωνάκης, η πρώην αντιδήμαρχος Ελευθερία Παπαδοπούλου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Παπασπύρος, Βασίλης Σάρκουλας και Καίτη Μοσχονά.

Εκ μέρους συλλόγων της περιοχής παρευρέθηκαν οι: κ.κ.Θεοδοσόπουλος και Πικούνης, από τον Σύλλογο του «Αγίου Ιωάννη», Μάκης Κρασανάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, Γιάννης Αρβανιτάκης, πρόεδρος Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων και πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, καθώς επίσης και τα πρώην μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού οι Δημήτρης Μπεθάνης και Δημήτρης Σουσούδης.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, η πρόεδρος του κέντρου πρόληψης εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ», Γεωργία Πίσπα, ο εκπρόσωπος Μεσσηνίων, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος, ο αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, Τέλης Σερκεδάκης, η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναστασία Γιαννάκη.

Στην εκδήλωση παρέστη ακόμη ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και κάτοικος Τσακού κ. Κωστόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet